Who I am?

lauantai 28. toukokuuta 2016

"Kirjoita sydämeesi, että jokainen päivä on vuoden paras päivä."


Hei! Kulunut viikko on ollut rankka. Maanantaina minulla oli viimeinen harjoittelupäivä yhden sairastelupäivän takia rästissä.  Tämän jälkeen menimmekin Sinin kanssa piknikille lähistölle pikkuiseen saareen.  Illalla saimme idean lähteä Kerimäelle hieman kiertelemään.




Olen ollut kuluneen viikon todella ahdistunut ja vanhat ystäväni paniikkikohtaukset ovat taas tulleet osaksi arkea. Huomasin kuitenkin liikunnan vähentävän ahdistunutta oloa ja olenkin käynyt melkein joka päivä lenkillä tai tekemässä rappustreeniä Sulosaaressa. Nyt kun harjoittelu loppui ja alkoi opiskelusta loma, on taas aikaa käydä salilla ulkoiluttamassa salikenkiä. Olen tästä erittäin iloinen, koska en muista koska viimeksi olisi ollut aikaa ja energiaa pitempään yhtäjaksoiseen salilla käyntiin.
Myös viimeiset palautettavat koulutyöt alkavat olla kasassa ja teimmekin niitä Sinin kanssa yksi ilta tuossa loman kiilto silmissä aamu neljään saakka. Vielä on jäljellä kaksi esseetä, jotka yritän saada tehtyä viikonlopun aikana.



Sateesta huolimatta, ihanaa viikonloppua kaikille!



M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti