Who I am?

torstai 27. elokuuta 2015

Bedroom


Moikka! Tänään tasan kaksi viikkoa Savonlinnassa asuneena saan vihdoin loputkin kuvat kämpästä tänne blogiin. Uskon ettei sisustus ole koskaan valmis, ja aina on jotain johon kiinnittää huomiota enemmän kun johonkin toiseen ja muutoksia tulee varmasti tehtyä, mutta tässä nyt makuuhuone "valmiina!. Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivatkin blogin uuden bannerin. Vanha ehtikin siinä jo kökötellä yli puoli vuotta.. oli jo aikakin tehdä uusi..


Täällä kämpässä on suhteellisen isot ikkunat makuuhuoneessa, joista aurinko paistaa läpi kokom päivän. Voitte siis varmasti jo arvatakin, täällä on todella kuuma! Sain kotikotoa mukaani muutossa tuulettimen joka on kyllä osoittautunut melkeinpä elinehdoksi täällä. Kun syksy saapuu ja ilmat viilenevät se katoaa varaston puolelle tuosta hyllyltä, mutta siihen asti nyt siinä ilmaa "viilentämässä".

//peitto;Ellos//huopa;Ikea//tyynyt;H&M//tikkaat;Etola//peili;Jysk//kori;Citymarket//pallovalot;HongKong//




Ostin Etolasta sisustustikkaat, joiden paikkaa en oikein ole osannut päättää. Ensin ne olivat parvekkeella, mutta yöpöydän yhä puuttuessa laitoinkin ne sängyn viereen. Ympärille kiersin pallovalot, kun en niille muutakaan "järkevää" paikkaa tähä hätään keksinyt.Tykkään niiden päässä olevasta liitutaulusta. Se tuo myös samalla mukavasti vähän tummaa huoneeseen, joka muuten on aika valkoinen (sänkyä lukuunottamatta). 



<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti