Who I am?

maanantai 19. lokakuuta 2015

Iphone 6 ja road trippi Mikkeliin


Moikka! Blogitauon aikana ehdin taas vähän täydentää kotia ja hommata muutaman muunkin jutun. Kävimme ihanan Sinin kanssa Carsonilla ja mukaan lähti taas vähän liikaakin kaikkea uutta ja ihanaa. Ennen muuttoa päätin, etten stressaa yöpöydästä ja, että ostan sen vasta Savonlinnasta. Löysin rautakorin kannella ja boom, siinä olikin yöpöytä. Tämän yksilön piti mennä eteiseen, mutta se olisi ollut siellä vain tiellä, joten päätin sijoittaa sen sängyn viereen yöpöydäksi. Hintaa kapistuksella oli 54.95e. Halusin siihen päälle sopivan koristepuun ja nappasin mukaani korin värisen metallipuun. Hintaa sillä oli 13.90e. Tälläisenä kynttiläfriikkinä huomasin jotain puuttuvan kokonaisuudesta. Mikäs muukaan se olisi kuin korkea kynttilä. Päädyin luonnonvalkoiseen väriin. Kaupassa jo mietin laittavani Aalto-vaasin siihen ja sinne pienet valot. Piti siis suunnata valo-osastolle ja löysinkin kivat pienet pallovalot.


Carlsonilta löytyi myös ale-kori koristetyynyille. Pakkohan sinne oli päästä ja tarrasinkin mukaani sielä H ja R tyynyt hintaan 5e kappale. Tyynyt elävät aika paljon sängyn ja sohvan välillä, kun en osaa päättää kummassa niitä pitäisin -haha. 
Olen pitemmän aikaa miettinyt siirtymistä laukusta reppuun koska selkäni on välillä todella kipeänä ja se aina kipeytyy entisestään kun kannan laukkua. Ostin siis Fjällrävenin tumman harmaan repun. Mietin pitkään liikkeessä ostanko tuon ison vai pienen repun. Se pieni oli ehkä maailman söpöin, mutta se olisi ollut todella epäkäytännöllinen siihen tarkoitukseen mihin repun ostin. Nyt melkein kuukauden repun käytön jälkeen olen todella tyytyväinen siihen itse reppuun ja siihen päätökseen siirtyä reppuun, ja uskon selkäni olevan myös.



Puhelimeni sanoi sopimuksensa irti ja ei enää toiminut. Tilasin Iphone 6 telefinlandilta. Hintaahan tuolla kapistuksella on, mutta puhelin on kuitenkin niin suuri osa jokapäiväistä elämää, että sen on tärkeä olla moitteettomasti toimiva ja oman mieltymyksen mukainen.  
Vanhassa puhelimessa minulla oli microsim-kortti ja tähän tarvittiin nanosim-kortti. Olin youtubesta katsonut kuinka sen kortin voi kätevästi itse leikata oikean kokoiseksi. Noh, minäpä taas enemmän innokkaana kuin järkevänä tartuin saksiin ja lähdin pilhomaan simkorttiani. Hetken päästä en enää tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Olin pilannut simkorttini. Se ei enää mennyt vanhaan puhelimeen ja uuteen se ei sopinut. Laitoin wifin päälle vanhaan puhelimeeni ja pommitin Siniä whatsapissa asiasta. Katsoin missä oli Savonlinnan lähin telefinlandin myymälä. Mikkelissä. "Simpe lähe mun kans NYT Mikkeliin?!" Ajoimme pienoisen road tripin Mikkeliin puolitoista tuntia suuntaansa yhtä pikkuista simkorttia varten. Edelleen naurattaa koko reissu, mutta sain simkorttini ja meillä oli hauskaa!



<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti