Who I am?

torstai 22. lokakuuta 2015

Hius pohdiskelua


Moikka! Pienoisen hiuskriisin vallitessa ajattelin vähän avata aihetta blogissakin. Minulla oli aina tämän vuoden tammikuuhun asti ollut pitkät ja vaaleat hiukset. Tammikuussa kyllästyin niihin ihan toden teolla ja leikkasin lyhyet hiukset. 


Aika pian sen jälkeen kyllästyin hiusten omaan väriin ja värjäsin ne ensimmäistä kertaa. Lopputulos oli melkoisen keltainen. (en löytänyt onneksi kuvaa ajalta jolloin hiukset olivat kaikkein keltaisimmillaan).



Hiukset kasvoivat pikkuhiljaa ja aloi taas kyllästyä niihin. Tällä kertaa kyllästyin kuitenkin väriin enkä pituuteen. Vaalea väri kuluttaa hiuksia paljon ja en suoraan sanottuna jaksanut ylläpitää vaaleita hiuksia ja taistella juurikasvun kanssa. Mietin jos värjäisin talveksi vähän tummemmaksi, mutta yhtenä päivänä kaupassa ollessani vain nappasin mukaani ruskean värin sen kummemmin miettimättä. Värjäsin tukan jollain hoitavalla värishamppoolla, jonka kesto on alle kymmenen pesua. Väristä tuli kylmänruskea, joka vaalenee joka pesukerralla. 


Tässä tilanteessa ollaan nyt pituuden ja värin suhteen. Kriisin aihe onkin seuraavanlainen, miten leikkaan? Värjäänkö tummemman ruskeat vai kylmänruskeat? Värjäänkö kestovärillä vai jatkanko säätämistä värishamppoiden kanssa? 
Värishamppoossa on kuitenkin se ongelma, ettei väri tule koskaan samanlaiseksi. Vaaleaan pohjaan siitä tuli kylmänsävyinen, mutta kun lisäsin värin valmiiksi ruskeammalle pohjalle, oli lopputulos vähän liian punertava. Hiusten väri myös vaihtelee todella paljon pesujen välissä.
Mietin taas vähän lyhyempää tukkaa talveksi, koska ärsyynnyn aivan suunnattomasti sähköisestä tukasta joka leijailee pitkin naamaa ja pään yläpuolella. En kuitenkaan haluaisi ihan niin lyhyitä kuin tammikuussa leikkautin. Onko kellään mitään ideanpoikasta joka auttaisi?


<3:M

2 kommenttia:

  1. Noi kahden alimman kuvan värit on tosi kivat! Sulle sopii tommon vaaleen ruskee tai just tommonen vähän punertava :) Kannattaa ehkä kuitenkin käydä kampaajalla, ettei tuu tehtyä itse vahinkoja kotona värjätessä. Koska jos vahinko sattuu, se on useasti kampaajakeikka kuitenkin :p Ja mun mielestä ehdottomasti jätä pituutta tukkaan, mut miten ois joku sivuotsis piristämään lookkia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa saada mielipiteitä:)! Käväisin perjantaina kampaajalla ja jätin pituutta tukkaan mutta latvoista halusin huonot pois , jotta hiukset näyttää hyväkuntoisilta. Teen erikseen postauksen lähipäivinä mitä kampaajalla tein!:)

      Poista