Who I am?

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

23.-25.10


Moikka! Viime viikonloppuna rakas ystäväni Emilia tuli Turusta tänne pariksi päiväksi. Perjantaina emme jaksaneet lähteä mihinkään ja jäimmekin jumittamaan sohvalle syömään tortilloja ja höpöttelemään. 


Lauantaina tarkoitus oli lähteä Varkauteen syömään. Kun olimme syöneet ja menimme takaisin autolle Emilia sanoi " viedään takit autol" ihmettelin, koska meidän piti lähteä takaisin Savonlinnaan. Yhtäkkiä Emilia vetää laukustaan kaksi lippua Antti Tuiskun keikalle, joka oli auton vieressä olevassa Warkaussalissa. Tämä synttäri-yllätys onnistui kyllä aivan täydellisesti ja olin ensimmäiset kymmenet minuutit aivan shokissa ja onnesta sekaisin. Käskin Emiliaa nipistämään mua, koska en uskonut sen olevan totta. Antti Tuiskulla on aina ollut mulle tosi iso  merkitys ja sen musiikki on aina tuonut lohtua kun on ollut vaikeita hetkiä ja jaksoja elämässä. Nyt ensimmäistä kertaa pääsin häntä katsomaan ja vieläpä yhden parhaan ystäväni kanssa, aivan huikeeta! Ilta oli aivan täydellinen, jonka jälkeen lähdimme takaisin Savonlinnaan, jossa suuntasimme Coloon. 


(kuva otettu puhelimella zoomilla)

Sunnuntai sujuikin vähän kankean puoleisesti syöden, siivoillen ja lepäillen. Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli yksi parhaista pitkään aikaan! Kiitos ihana Emilia! 


<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti