Who I am?

torstai 5. marraskuuta 2015

Seinät


 Moikka! Mainitsin alkusyksystä täällä blogissa kotiini tulevista taululistoista. Asensimme ne yhdessä vuokraisäntäni kanssa perjantaina ja sain jatkaa kodin sisustusta nyt loppuun asti. Kävimme eilen Sinin kanssa pyörähtämässä Savonlinnan Jyskissä ja sieltä tarttuikin taas vähän kaikenlaista mukaan. Ostin sisustustauluja ja kellon, jotka viritin siimalla ja tarrakoukuilla seinään.
 Makuuhuoneen toiseen nurkkaseinään kiinnitin siimalla kangastaulun. Ennen tätä samalla paikalla oli valokuvia muistoista ja ystävistä sekä perheestä. Olin kiinnittänyt kuvat karhuntassuteipillä, joka tunnetusti ottaa kovin kiinni. Niin myös nyt. Vaikka kuinka yritin varovaisesti ja hitaasti irrotella teippejä niin silti se kahdesta kohtaa vei maalia mukanaan. Täytyy keksiä jotain millä saisin korjattua seinän..
 Olohuoneessa taistelinkin vinojen taulujen ja yhteistyökyvyttömän kellon kanssa puolisentoista tuntia. Hääräsin jos minkäkin moisessa asennossa tikkailla seinän vieressä kun yritin saada kelloa pysymään seinässä. Lopputulos on kuitenkin ihan kivan näköinen ja kehysten ympärillä roikkuvat jouluvalot tuovat ihanasti syksyistä tunnelmaa kotiin monien kynttilöiden kanssa.
                                                                                                <3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti