Who I am?

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

13-14.11 Helsinki


Moikka! Vietin perjantain ja lauantain Helsingissä Veeran luona. Halusin ihan ehdottomasti ehtiä käymään Ikeassa, koska Savonlinnan lähimaastossa ei semmoista ole (ainakaan tietääkseni). Oli "pakko" päästä kynttiläosastolle valitsemaan tuoksukynttilöitä. Ihan kuin niitä ei olisi jo etukäteen varastossa tarpeeksi..  Mukaan tarttui kuitenkin myös ihan hyödyllistäkin tavaraa. Pääsin vihdoin eroon makuuhuoneen matosta kun löysin uuden. Ostin myös lakanat ja paistinpannun, jotka ehkä vähän kompensoivat kynttilöitä..



Tulin aamulla kotiin valmentamasta ja lunta satoi vaakasuoraan päin naamaa. Käväisin kaupassa ostamassa glögiä ja suklaata. Aloittelin hieman joulufiilistelyä ja laitoin kynttilät päälle ja glögin lämpeämään ja hain kaapista jouluvillasukat. Olen päättänyt, etten sen suuremmin laita kotiani mitenkään superjouluiseksi. Olen kuitenkin perheeni kanssa joulun ja kaiken näköiset joulukoristukset maksavat törkeän paljon kun koko kodin koristelee! Jotain pientä sain muutossa mukaani, mutten lähde ostamaan erikseen mitään joulukrääsää. Voi sitä joulufiilistä saada ihan spotifysta ja kynttilöistäkin ihan tarpeeksi. 




ps. Jostain syystä nykyään kun kirjoitan blogiin läppäri alkaa jumettaa aivan älyttömästi ja en pysty kirjoittamaan ollenkaan näppäimistöllä. Pitää kääntää läppäri tabletiksi ja kirjoittaa teksti kosketusnäytöllä, joka on ihan tosi hidasta kun ei näe mitä kirjoittaa, näkee pelkät kirjainpalikat ja jumettavan ruudun. Tapahtuuko kellään muulla tätä? On meinaa todella ärsyttävää aloittaa kirjoittaminen kun se tekee aina nykyään näin!

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti