Who I am?

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Helmikuuta


Hello! Melkein kuukausi on taas kulunut ja vaikka mitä on ehtinyt tapahtua sitten viime kirjoittelun! Tuntuupas jotenkin luonnottomalta kirjoittaa postausta.. Viime kerrasta on tosiaan vähän liian pitkä aika. Halusin kuitenkin tulla päivittämään viime kuussa tapahtuneista asioista ja vähän höpötellä.


Leikkasin hiukset. Kyllästyin huonoihin latvoihin ja hiukset olivat kasvaneet paljon viime kampaajareissulta. Hiukset on myös vaalentuneet taas paljon, en ymmärrä. Värjäsin viimeksi jonkin aikaa sitten kestovärillä kylmänruskeaksi ja väri pysyy ehkä 2 viikkoa kivana ja sitten se haalistuu sellaiseksi maantienväriseksi. (joka on lähes oma värini) En vielä tiedä mitä kesäksi tekisi tuolle värille. Ruskeina ne eivät tule pysymään kauaa kesäaikaan, mutta en haluaisi värjätä niitä vaaleiksikaan. On tässä vielä aikaa miettiä ennen kesää, eiköhän tähän jonkin ratkaisun keksi - hah.


19-21.2 Lähdimme opiskeluporukalla Rovaniemelle viikonlopuksi. Rollossa oli Talvipäivät,joka on jokavuotinen Suomen opeopiskelijoiden yhteinen viikonloppu. Kaupunki vaihtuu vuosittain ja ensi vuonna Talvipäiviä juhlitaankin täällä Savonlinnassa! Viikonloppu oli ihan huikea. Viikonloppu oli täynnä ihania ihmisiä ja hulvatonta hauskanpitoa. Unet jäivät kuitenkin lähes olemattomaksi koko viikonlopulta ja väsymys painoi kotiintulomatkalla jo todella pahasti. Matka kesti kymmenen tuntia. Pysähdyimme matkalla syömään ABC:lle ja siellä jonossa oli kyllä niin väsynyt, että huomasi vaan kuinka seistessä meinasivat silmät mennä väkisin kiinni ja huojui seistessä -haha. Seuraavana yönä sai onneksi kuitenkin kolmisentoista tuntia unta, joten viikko sujuikin ihan "normaaliväsymystasoissa".  Talvipäivillä oli minulle suuri henkilökohtainen merkitys, josta tulen myöhemmin kertomaan enemmän.

M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti