Who I am?

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Väriä sisustukseen

Olen ollut nyt neljä päivää kipeänä ja tänään turhauduim tähän sängyssä makaamiseen ja siihen, että mitään ei saisi tehdä. Olen ihminen joka ei osaa olla paikallaan vain tekemättä mitään. Aamulla nousin sängystä parvekkeelle aamukahville ja sen jälkeen katsoin kotiani ja päätin, että kipeydestä huolimatta tänään on siivouspäivä. Aloitin siivoamalla keittiön ja laittamalla pesukoneen päälle. Tämän jälkeen imuroin ja moppasin sekä vein kaikki pahviroskat ja muut lajitteluroskat ulos kämpästä. Minulla oli ollut olkkarin sohvalla muutosta asti samat sohvatyynyt ja nyt kevääntullen kaipasin vähän piristävämpää väriä siihen. Löysin kaapista keltaiset koristetyynyliinat ja viskoinkin ne tyynyjen ylle. Näiden mustien tyynyjen tilalle haluan vähän vaaleammat tyynyt ja itseasiassa juuri äsken tilasinkin H&M Homesta siihen sopivat tyynyt.





Pöydältä otin pois joulusta jääneet lyhdyt ja tummansävyiset kynttilät vaihdoin vaaleampiin sävyihin.  Olen onnistunut tappamaan melkein kaikki kasvini.. Suunnitelmissa onkin ostaa kotiin erilaisia viherkasveja ja kenties jonkin kukkasenkin. Yritän saada kasvit hommattua ensi viikolla, joten niistä luvassa erikseen postausta myöhemmin!



Tämä kotihommien tekeminen ja siivousintoilu ei ainakaan parantanut oloa yhtään, joten taidankin loppuillan viettää sohvalla teekupposen kanssa. Aurinkoista viikonloppua!

M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti