Who I am?

maanantai 25. toukokuuta 2015

Blogifiilis?


Moikka! Anteeksi hiljaisuus blogissa. Elämässä ei aina kaikki mene niinkuin suunnittelee ja juuri kun tuntee kaiken olevan hyvin ja olevansa onnellinen, kaikki voi romahtaa. Ei ole ollut bloggausfiilistä, joten olen pysytellyt hiljaa. En halua blogista "pakkopullaa", jota on päivitettävä fiiliksestä riippumatta. Haluan säilyttää positiivisuutta täällä ja en halua postata ellei ole fiilistä siihen. 



Olin alkuviikosta mökillä Nauvossa ja huomasin kesän olevan kotona paljon pitemmällä kuin Nauvossa. Kyllä se kesä sieltä tulee, kuuden päivän päästä on jo kesäkuu. Miten aika menee niin nopeasti?! Viiden päivän päästä saan vetää valkolakin päähäni ja valmistun lukiosta. Kesä alkaa ja elämästä tulee parisen astetta rennompaa. Tänä kesänä en ole töissä, olen sairaslomalla elokuun alkuun asti. Kesälle on kuitenkin paljon suunnitelmia ja niinkuin jo edellisessä postauksessa sanoin, niistä tulee oma postaus myöhemmin. 







Tsemppiä viimeiseen viikkoon koulussa istuville, kohta se on ohi!

<3:M





4 kommenttia:

  1. Toivottavasti kaikki järjestyy! Palkittiinko sun uurastus muuten nuiden pääsykokeiden suhteen? Onnea joka tapauksessa ainakin valkomakista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Pääsin pääsykokeissa VAKAVA:sta jatkoon Savonlinnaan soveltuvuuskokeeseen OKL:n ja lastentarhaopettajakoulutukseen molempiin. Sain aika "vähän" pisteitä, mutta onneksi sisälle otetaan myös ihmisiä pelkän soveltuvuuskokeen perusteella. Nyt avoimin mielin kesäkuussa soveltuvuuskokeisiin ja katsotaan miten käy:)

      Poista
    2. Onnea!:) Ohhoh mikä kirjoitusvirhe :D Tarkoitin tietysti valkoLAKKIA :D

      Poista