Who I am?

perjantai 15. toukokuuta 2015

Happiness


Moikka! Musta tuntuu, etten ole ollut pariin vuoteen näin onnellinen. Ympärillä on ihania ystäviä ja hajallaan olleet palaset tuntuvat loksahtavan vihdoin takaisin paikoilleen. Vielä vähän aikaa sitten kouluun mennessäni kaivoin "hymyn" jostain ja yritin parhaani mukaan olla pirteä koulussa ja muualla ihmisten ilmoilla. Kun pääsin kotiin en jaksanut enää esittää kaiken olevan hyvin ja saatoin romahtaa matolleni loppupäiväksi itku silmässä. En halua enää kaivaa sitä "hymyä" esiin ja esittää jotain, mitä en ole. Haluan pystyä olemaan juuri se, joka olen kaikkine vikoineni. Kaikilla tulee elämässä eteen haastavia hetkiä ja pysähdyttäviä asioita vaan tapahtuu. Surra saa ja joskus jopa pitääkin, mutta surulle ei saa antaa valtaa. Elämä tuntuu välillä todella epätoivoiselta ja tuntuu ettei vaan mikään onnistu tai, että on niin syvällä kuilussa, ettei sieltä pääse ylös. Täytyy kuitenkin muistaa "There's no rainbow without a little rain". Asioiden on tapana järjestyä ja pohjalla pitää käydä jotta sieltä voi nousta ylös.



Tämän kevään olen kirjoitellut todella paljon vähemmän blogiin, kuin olisin halunnut. Aikataulu opiskelujen suhteen oli hurjan tiukka ja stressin taso on ollut koko kevään aivan tapissa. Nyt on kuitenkin kaikki tuo ohi ja stressi poissa -vihdoin! Nyt on aikaa tehdä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä ja voi keskittyä hyvinvointiin paljon enemmän, kuin tänä vuonna kertaakaan aikaisemmin. On jo toukokuun puoliväli ja kesä on tulossa. Mulla on sellainen tunne, että tästä tulee hyvä kesä! Tulen tekemään tänne blogiin summer bucketlistan asioista, jotka haluan toteuttaa/tehdä kesän 2015 aikana. 


Sateen merkkistä viikonloppua kaikille, kyllä se aurinko sieltä kohta taas paistaa!

<3:M

3 kommenttia:

  1. Voi Maria! Olen jo todella pitkään seurannut blogiasi ja pakko sanoa, että olet yksi kultaisimmista tytöistä joihin olen ''törmännyt''. (Voiko tuntemattomalle sanoa nuin? :-D) Olen koko kevään jaksanut ihailla sun aherrustas ensin kirjoitusten ja sitten pääyskokeiden kanssa. Toivon todella, että koulupaikka aukeaa sulle - sen olet ansainnut!
    Täälläkin ollaan koko kevään painittu samoissa merkeissä - ensin kirjotukset, sitten olisi pitänyt lukea pääsykokeisiin. Itsellä tosin motivaatio oli kirjoitusten jälkeen niin maassa, että päätin ottaa etäisyyttä koulumaailmaan ja pitää välivuoden. Olen myös toisinaan joutunut vetämään maskin tekohymyineen päälle, mutta välivuosipäätöksen jälkeen elämä on OIKEASTI hymyillyt. Kuten sanoit, asioilla on tapana järjestyä ja joskus todella täytyy ottaa aikaa asioille, joista tulee hymy huulille! :-)

    Mahtavaa ja ennen kaikkea onnellista kesää sulle! ♥ ♥ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan älyttömästi, sait kyllä oikeen kestohymyn mun huulille viestilläsi, kiitos! Ihanaa kun oot jaksanut seurailla mun tekemisiä. Toivottavasti sulla kirjoitukset meni kuitenkin hyvin ja välivuosi tekee tehtävänsä ja saat ladattua akkuja oikein kunnolla. Kaikkea hyvää sinulle ja jaksamista, muista olla oma itsesi ja se, että jokaisella on myös oikeus olla välillä allapäin, sieltä noustaan ylös ja annetaan asioiden järjestyä!:) <3

      Paljon tsemppiä jatkoon ja AIDON hymyn täytteistä kesää sinulle!:)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista