Who I am?

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

2015- My year

Vuosi 2015.. En oikein tiedä mistä aloittaisin, mutta pakko sanoa, että tämä oli muutosten vuosi. Tänä menneenä vuonna itkin sekä ilon, että surun kyyneleitä ja olin onnellisempi kuin koskaan, mutta myös toisaalla erittäin ahdistunut. Vuonna 2015 tein töitä unelmieni eteen enemmän kuin koskaan. Kun mietin vuotta 2015 minulle tulee ensimmäisenä mieleen pääsy ylioppilaaksi ja opiskelupaikan myötä muutto Savonlinnaan. 

2015- My year



Tammikuu//Helmikuu
Tammikuussa oli lukion viimeinen koeviikko ja siitä alkoikin sitten lukuloma, joka tiesi paljon opiskelua ylioppilaskirjoituksiin. Tästä seurasi penkkarit. Penkkareissa meillä oli teemana Meksiko/karnevaalit ja tuo päivä oli kyllä ikimuistoinen ja aivan mahtava!



Maaliskuu//Huhtikuu
Maaliskuussa starttasi armoton taistelu VAKAVA-koetta vastaan ja huoneeni sisustuksen täyttivät erilaiset muistilaput. Näinä kuukausina vietin aikaa kirjojen parissa lähes koko päivät ja tein tästä projektista blogiin pienen postaus-sarjan. Tässä kohtaa olivat myös jo kaikki ylioppilaskirjoitukset kirjoitettu ja jäin odottelemaan tuloksia ja tietoa valmistunko lukiosta tänä keväänä.



Toukokuu
5.5 se oli ohi. Kaikki työ yliopiston pääsykokeisiin oli tehty ja alkoi jännitys tuloksista. Aivan toukokuun lopusta minusta tuli ylioppilas.



Kesäkuu
Vietin aivan ihanan juhannuksen Emilian mökillä Turun saaristossa ja vähän aikaa sen jälkeen sain tietää päässeeni jatkoon VAKAVA-kokeesta soveltuvuuskoe-vaiheeseen. Matkasin siis tässä kohtaa ensimmäistä kertaa elämässäni Itä-Suomeen Savonlinnaan. 


 

Heinäkuu//Elokuu
Heinäkuussa heti alussa sain ajokortin ja soveltuvuuskokeiden tulokset. Sain opiskelupaikan Itä-Suomen yliopistosta. Mikään sana tai lause ei voi kuvailla tarpeeksi sitä onnellisuuden ja helpotuksen määrää kun se tieto tuli. Kaikki se työ, mitä olin sen eteen tehnyt oli täysin sen arvoista ja unelmani pääsystä OKL:n toteutui. Parisen päivää tämän jälkeen vuonna 2014 tapahtuneessa auto-onnettomuudessa mennyt käteni leikattiin.
Elokuussa tahdoin viettää mahdollisimman paljon aikaa minulle rakkaiden ihmisten kanssa vielä ennen muuttoa toiselle puolelle Suomea. 13.9.2015 Oli se päivä, jolloin muutin pois kotoa. Muutin Turusta Savonlinnaan ja aloin rakentamaan tänne uutta elämää täysin uudessa ympäristössä ketään täältä tuntematta. 



Syyskuu
Syyskuussa alkoikin sitten opiskelu yliopistossa ja samaan aikaan valmennus kahdessa eri taitoluisteluseurassa. Syyskuu oli erittäin kiireinen ja uuden täytteinen kuukausi. Tutustuin aivan mahtaviin ihmisiin, joista ensimmäisenä mieleeni tulee Sini. Sinistä tuli nopeasti minulle yksi parhaista ystävistä.




Lokakuu
Ihana Emilia tuli kylään luokseni ja vietimme 19-vuotis synttäreitäni. Se viikonloppu oli todella upea ja sen kruunasi Emilian yllätys, liput Antti Tuiskun keikalle Varkauteen. Näin siis ensimmäistä kertaa minulle niin paljon merkitsevän Tuiskun ja sain kokea sen yhdessä Emilian kanssa.



Marraskuu
Marraskuussa matkasimme Anskun kanssa Joensuuhun Tuiskun Peto on irti-kiertueen avauskeikalle. Meillä oli paikat eturivissä ja kokemus oli aivan mieletön. Aloimme heti katsoa seuraavaa keikkaa, minne menisimme yhdessä ja saimmekin liput huhtikuussa Hartsussa olevaan Peto showhun.


Joulukuu
Tässä kuussa stressasin enemmän kuin laki sallii. Opiskelujen kanssa tuli kiire ja samaan aikaan piti tehdä luisteluun joulunäytös ja toiseen joulunäytökseen ohjelma. Nukuin todella huonosti koko kuukauden ja stressi näkyi muutenkin elämässäni. Kaikki kolme näytöstä tuli kuitenkin valmiiksi ja tenteistä pääsin läpi, joten selvisin tästä kuusta, mitä epäilin jossain vaiheessa. 

Tämän koosteen menneestä vuodesta myötä aloin miettiä, miten olen muuttunut ihmisenä viime vuoden aikana. Uskallan tehdä asioita, joista vain haaveilin vielä jokin aikaa sitten ja olen oppinut elämään itseni kanssa ihan eritavalla mitä ennen. Vuodessa tapahtui suuria muutoksia, jotka varmasti ovat näiden muutosten takana. Olen onnellinen tästä. 

Erittäin ihanaa vuotta 2016 kaikille!

<3:M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti