Who I am?

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Vapaapäivä


Moikka! Mulla on tänään vapaapäivä! Tarkoittaa siis sitä, etten ole kampuksella enkä valmentamassa. Tämä taas tarkoittaa siivouspäivää ja rentoa oleilua. Olen ollut tällä viikolla jokapäivä 2-4 tuntia valmentamassa ja vaikka tätä työtä rakastankin, tuli silti vapaapäivä tarpeeseen. 


Kun sain itseni ylös sängystä kahdentoista aikaan (heräsin jo kymmeneltä) laitoin aamupalaksi kupillisen teetä pensasmustikoiden ja viinirypäleiden seuraksi. Tämän jälkeen makoilin vielä sängyssä koska ei ollut kiire mihinkään ja koska kerrankin pystyi venyttämään päivän aloittamista. Olin miettinyt edellisenä päivänä miten makuuhuoneesta saisi hieman erinäköisen siirtämällä huonekaluja. Tartuin tuumasta toimeen ja kokeilin käännellä sänkyä jos mihinkin suuntaan ja siirtelin peiliä milloin mihinkin seinälle. Totesin kuitenkin, että huoneessa olevat isot valkoiset kaapit määräävät aika pitkälti huoneen muiden huonekalujen järjestyksen. Käänsin siis vain sängyn toisin päin ja siirsin yöpöydän toiselle puolelle. Huoneesta tuli tilavampi ja isomman tuntuinen, kuin niin että sänky vie koko huoneen. En ole vielä varma pidänkö huoneen näin, mutta toistaiseksi se nyt ainakin hetkellisesti pysyy tälläisenä.




Nyt odottelenkin kavereita, jotka ovat tulossa tänne. Ajatuksena on ommella haalarimerkkejä kiinni haalareihin ja syödä pitsaa. Oikein ihanaa viikon alkua kaikille!

<3:M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti