Who I am?

lauantai 2. tammikuuta 2016

2015/2016


Vuosi 2015 on takana ja uusi vuosi on vaihtunut! Tämä taisikin olla ensimmäinen vuodenvaihde, jonka vietin jossain muualla kuin Turussa. Palasin takaisin Savonlinnaan 29.12 ja siitä heti seuraavana päivänä rakas veljeni ja hänen tyttöystävänsä tulivat luokseni tänne pariksi päiväksi. Vietimme uuttavuotta todella rauhallisesti ja rennosti. Oli aivan ihanaa ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen viettää ihan kunnolla aikaa isoveljen kanssa. 
Juuri ennen vuoden vaihtumista lähdimme ulos katsomaan raketteja ja täytyy kyllä sanoa, etten ole koko Savonlinnassa asumisen aikana nähnyt niin montaa ihmistä täällä missään samaan aikaan kuin siinä keskiyön aikaan. Ihmiset olivat kerääntyneet Saimaan rannalle keskustaan ottamaan uutta vuotta vastaan ja katsomaan tasan keskiyöllä laukaistavia kaupungin raketteja. Ja pakko kyllä myöntää, että olivathan ne hienon näköisiä!


Vuoden ensimmäinen päivä sujuikin todella rennosti eri elokuvia katsoessa ja pitsaa syödessä hyvässä seurassa. Tarkoituksena oli vuokrata leffa ja hakea kiinalaista ruokaa kotiin, mutta suunnitelmiin tuli muutos luottokiinalaisen ollessa kiinni. Kotipitsa pelasti. 
Tämä vuodenvaihde oli monella tapaa täysin erilainen kuin miten olen uudenvuoden yleensä viettänyt. Nämä päivät merkitsivät minulle paljon ja vuodenvaihde olikin yksi parhaista kokemistani. Kiitos veljelleni ja hänen tyttöystävälleen 

Toivotankin kaikille lukijoille erittäin onnellista  uutta vuotta 2016!

<3:M


3 kommenttia: