Who I am?

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Something new




Moikka! Viimeisestä "ostospostauksesta" onkin aikaa jo kulunut monisen monta viikkoa, tänään siis sellaista tiedossa.  Kävin tänään aamupäivällä Raision puutarhakaupassa ja mukaan lähti kolme kasvia vähän tuomaan eloa huoneeseen. Kyseisessä paikassa oli paljon kasveja ja kukkia puoleen hintaan, ja näille kolmelle hintaa jäikin yhteensä enää noin 6 euroa. Tällä kertaa haluan pitää kasvini hengissä ja hoitaa niitä mahdollisimman hyvin. Äitini muistuttelikin jo tuossa niitä istutellessani, kuinka aina saan tapettua kaikki kasvit ja kukkaset -hah. 





Viime viikolla hain H&M:n tilauksen, jossa oli valkoinen iso villapaita, koru ja kaksi laatikkoa. Siivosin viime viikolla huoneeni ja vaihdoin vähän järjestystä. Halusin "piilottaa" hyllyllä olevat tavarat mustiin laatikoihin. Siivouksen innostamana oikeaastaan kasvitkin tänne hommasin. 

Pääsykoe-urakan, ja VAKAVA-postausten ohella pyrin tekemään tänä aikana myös niitä ns. normaaleja postauksia, joissa en puhu lainkaan pääsykokeista enkä lukemisesta. 


<3:M




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti