Who I am?

maanantai 27. huhtikuuta 2015

VAKAVA -2015 IV



Moikka! On taas aika VAKAVA-postauksen. Pääsykoe lähestyy hurjaa vauhtia ja se onkin jo ensi viikon tiistaina, hui! Stressin taso alkaa pikkuhiljaa nousta taas huippuunsa ja tuntuu, että aika loppuu kesken. Sain eilen käytyä loppuun perusteellisesti viimeisen artikkelin, nyt alkaa kertaus. Vähän huolettaa onko lukutapani ollut väärä tai olenko tehnyt jotain muuten väärin tämän prosessin aikana. Tuntuu aika ärsyttävältä jos on nyt ensimmäisen kerran lukenut tosissaan pääsykokeisiin ja huomaakin lukeneensa ja opetelleensa "vääriä" asioita. Seuraaviin pääsykokeisiin on aina se vuosi. Vuosi tuntuu pitkältä ajalta näin ajateltuna, mutta kun on kyse unelma-ammatista ja siitä mihin ihan oikeasti on päättänyt joskus päästä, vuosi ei ole pitkä aika. 


Olen tehnyt jokaisesta artikkelista eri väreillä kaikki muistiinpanoista post-it lappuihin asti. Tein käsitteistä "muistipelin". Kirjoitin post-it-lapulle käsitteen ja taitoin sen kiinni, sisäpuolelle käsityksen selityksen. Totesin laput hyödylliseksi tavaksi oppia muistamaan niitä hankalimpiakin käsitteitä. mitä kyllä artikkeleissa riittää..


Nyt on suunnitelmissa vielä viimeisen viikon ajan paahtaa oikein kunnolla tuota kirjaa ja imeä sitä tietoa aivoihin. Käsittelen ja kertaan artikkelin päivässä. Viimeiset kolme artikkelia, jotka käsittelevät uskontoa, käyn yhdessä päivässä niiden pituuden ja sisällön vuoksi. Viimeiset kaksi päivää käyn vielä epäselvältä tuntuvia asioita läpi ja teen verkkovalmennuksen harjoituskokeita. Viimeisenä päivänä ennen koetta yritän saada itseluottamusta kyseistä koetta kohtaan, koska jollei luota itseensä, ei saa mitään aikaan. Koe alkaa 5.5 klo:13. Sitä ennen ehtisi vielä lukea, mutta en aio kerätä paniikkia siinä enää ennen koetta. Yritän saada nukuttua pitkän yön sitä ennen ja syödä kunnon aamupalan, jotta jaksaa varmasti keskittyä koko koitoksen ajan ja näyttää kaikki oppimansa. 


"Do something today that your future self will thank you for!"

<3:M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti