Who I am?

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Shortsit?


shorts

shorts by mmarialeksandra featuring hot pants

Moikka! Näin kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi siivoilin vaatekaappia ja kävin läpi kesävaatteitani. Huomasin tarvitsevani uudet shortsit kesäksi. On aina ollut vaikeaa löytää sopivia, jokaisen kriteerin täyttäviä farkkushortseja. Joka kesä painin tämän kanssa, niin myös varmasti tänä kesänä.

Miksi on niin vaikeata löytää "täydelliset" shortsit?
Olen aina ihmetellyt suurinta osaa kaupoissa myytävistä farkkushortseista. Nehän on oikein tehty niin, että ensinnäkin ne istuvat vain langanlaihoille ja vähemmän muotoa omaaville ihmisille. Toiseksi ne on tehty niin vähällä kankaalla, että kun ne kiskaisee jalkaansa ja kävelee muutaman askeleen paistaakin jo takamus sieltä kankaan alta ihan kiitettävästi. Toinen kaupoissa usein nähty vaihtoehto onkin sellaiset pitemmät shortsit, mitä harvemmin näkee varsinkaan nuorten päällä. Nämä kyseiset pöksyt tulevatkin jo yli puoleen reiteen tai vähän polven yli. Missä on välimuoto? Näiden kahden ääripään täydellistä välimuotoa ei tunnu löytyvän ainakaan kovin helpolla. Jos löytää niin niissä tuntuu olevan jokin muu vika, esimerkiksi se, että ne "lahkeet" ovat liian leveät ja saavat koko housut näyttämään enemmän tai vähemmän hassuilta ja epämukavilta päällä.
Jos on vähänkin urheilullisempi tai muuten muodokkaampi kroppa tai ei halua takamustaan koko kansalle shortsien alta näytellä, on tosi vaikeata löytää oikeasti sopivat shortsit kaupoista! Jos löytää sopivat shortsit, ne on melkeinpä heti ostettava, koska toisia "täydellisiä" yksilöitä on vielä vaikeampaa löytää. Mietinkin tässä että miksi asia on näin. Miksi shortsitkin tehdään niin, että se perse sieltä vilkkuu oikein kunnolla? Mistä niitä sopivia farkkushortseja löytyy?

Olenko ainoa, jota tämä häiritsee tai on huomannut shortsien löytämisen vaikeuden?

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti