Who I am?

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Leivänpaahdin ja prinsessalaastarit


Moikka! Nyt mä oikeesti säästän rahaa!.. Joo täähän on kuultu mun suusta useasti ja niin taas eilen. Tarkoitus oli aamusta treffata Terhin kanssa kaupungilla ja mennä ihan vaan kahville. Mitäs sitten kävikään taas. No, kuljimme H&M ohi ja sielä oli home-osastolla alet. Jokainen vähän pitempään mun blogia seurannut tietää kuinka sisustusjutut on se mun heikkous, tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Muuton lähestyessä ajattelin käydä siellä sitten katselemassa josko jotain kivaa löytyisi. Löysin kaksi ruusukullan väristä juttua (?!). Haluan tulevaan omaan kotiini mustavalko/harmaan sisustuksen ja sinne mahdollisimman paljon erilaisia ruusukulta/kuparisia esineitä tai miksei ihan käyttökapistuksiakin. Ehkä suurin inspiraation lähde näihin ovat Youtubesta tutun Zoellan videot. Sisustuksesta ja inspiraatiosta on kuitenkin tulossa postaus erikseen kunhan ehdin sellaisen kirjoitella.


Korkeampi kynttilälyhty - H&M 5e (norm, 19.90)
Lautanen - H&M 5e (norm,9.90)
Valkoinen kynttilä - Indiska 4.90e



Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa? Jep. Lähdin kiireessä kotoa ja sujautinkin conssit jalkaan ilman sukkia.. Jonkin aikaa käveltyämme ympäri keskustaa ja jokirantaa alkoi jalat huutaa hoosiannaa. Mentiin sitten apteekkiin ja siellä menikin rahaa vähän enemmän kuin piti -heh. Mukaan lähti asioita pinkeistä prinsessalaastareista kylmägeeliin ja kaikkea siltä väliltä. Muunmuassa ostin Neutrogenan visibly clear kasvojen puhdistusgeelin. Monet on kehuneet ko. tuotetta ja pitihän sitä sitten testiin ostaa kun sellainen vastaan tuli. Hintaa tuotteella taisi olla jotain kuuden euron pintaan.
Selvittyämme apteekista mentiinkin Stockmannille ja sieltä lähti mukaan Mavalan kynsilakka sävyssä Riga 56. 


Viimeisenä ostoksena ehkä vähän randomimpi juttu, mutta sitäkin tärkeämpi. Löysin cittarista leivänpaahtimen hyvällä alennuksella! Maksoin ko. paahtimesta vain 9 euroa ja samalla sain sen pois ostolistalta omaan kotiin tulevista asioista - ah!


Niinkuin aina, myös nyt yritän vakuutella itselleni, että oikeasti tarvitsin kaikki asiat mitä ostin.. Jollei muuta niin pinkkejä prinsessalaastareita ja leivänpaahtimen nyt ainakin tarvii aina!

<3:M

2 kommenttia:

  1. Saitko opiskelupaikan Savonlinnasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä vielä:) Teen siitä kyllä erikseen postauksen heti kun saan tietää, oli tulos mikä vain:)

      Poista