Who I am?

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Mitä kuuluu?


Moikka! Oon lähdössä vielä ajotunnille, mutta halusin nopeasti tulla höpisemään hieman kuulumisia ja lähitulevaisuutta. Juhannuksen jälkeen tulin heti kipeäksi ja makoilin voimattomana niistäen ja yskien sängyn pohjalla muutamia päiviä. Kipeänä ollessani selasin Netflixiä ja annoin itselleni periksi. Jo pitkään olen kuunnellut ihmisten hypetystä Pretty Little Liars -sarjasta. Ajattelin etten sitä itse ala katsoa ja nyt sitten laitoin ensimmäisen tuotantokauden ensimmäisen jakson pyörimään ja jäin heti koukkuun siihen. Ihan älyttömän koukuttava ja hyvä sarja!
Perjantaina käväisin kipeänä inssissä. No eipä mennyt läpi ei. Tiesin et teen jonkin ihan älyttömän typerän virheen ja niin teinkin. Olimme menossa takaisin jo katsastuskonttorille ja ajoin tielle, jossa luki läpiajo kielletty, se oli siinä sitten. Ärsytti ihan suunnattomasti ja olin vihainen itselleni kun huomasin kyltin ja oikein luin sen ääneen, mutta silti vaan ajoin sinne. Uusi inssi on nyt sitten perjantaina 3.7. Samana päivänä tulevat myös vihdoin yhteishaun tulokset. Saa nähdä tuleeko minusta lastentarhanopettaja tai luokanopettaja? Perjantaina selviää (JÄNSKÄÄ!).


En ole pitkään aikaan puhunut blogissa mitään fyysisestä terveydestäni tai joulukuussa tapahtuneen onnettomuuden seurauksista. Nytpä siis tulee pävitystä siihenkin. Olen käynyt pitkin kevättä/kesän alkua fysioterapiassa ja käsi on edelleen huonossa kunnossa. Lääkärit sanoivat ennen fysiota, että käsi on liian huonossa kunnossa leikattavaksi ja silloin ollut leikkausaika peruttiin sen vuoksi. Nyt kuitenkin lääkäri päätti leikata käden ja marssin leikkaukseen 8.7. Tämän jälkeen vasen käsi on paketissa jonkin aikaa taas, eli asioiden on hoiduttava yhdellä kädellä. Saa nähdä miten se vaikuttaa blogiin, mutta pyrin postaamaan mahdollisimman usein. 

Riisivermiselli// Persilja// Kanasuikaleet// Tomaatti//Basilika

Mitä sulle kuuluu? Linkkaa mulle sun kuulumispostaus tai kerro kommentteihin miten just sun kesäsi on lähtenyt käyntiin, ettei tää ole vain yksinpuhelua -haha!

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti