Who I am?

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Oma koti I - Olohuone


Livingroom

Livingroom by mmarialeksandra featuring Pottery Barn

Moikka! Muutto lähestyy jo kovaa vauhtia ja muuttokuorma matkaa Savonlinnaan jo kahden viikon  päästä. Itse muutan vasta 15.8, mutta tavarat menevät uuteen kotiin heti elokuun alussa. Ajattelin tehdä olohuoneesta, makuuhuoneesta, keittiöstä ja parvekkeesta tälläisen erillisen postauksen miten ajattelin ne sisustaa ja mitä huonekaluja olen jo hankkinut.
Muutan kaksioon, eli minulla tulee olemaan erikseen olohuone. Olohuoneeseen tulee tummanharmaa divaanivuodesohva. Ensimmäisiä asioita mitä tiesin heti haluavani, divaanisohva. Sohvapöytänä toimii ihan basic valkoinen puupöytä. Tämän alle tulevasta matosta en ole vielä yhtään varma, mutta eiköhän sekin visio selkene tässä jonkin ajan sisällä -haha. Löysin Sotkasta tv-tason, joka on muutoin valkoinen mutta päällinen on vaaleanharmaan näköistä vanhaa puuta. Asunnossa on todella pieni keittiö, jonne ei ruokapöytää mahdu. Ajattelin kuitenkin haluavani kunnonkokoisen ruokapöydän kotiini ja ostin Sotkasta valkoisen pöydän ja siihen neljä valkoista tuolia. Lamppuja kävin eilen hakemassa ja päädyin ruusukullan väriseen kehikkolamppuun. Olen ostanut paljon samanvärisiä sisustuselementtejä, joten nehän sopivat hyvin yhteen -jes! Toiseksi valoksi ostin lattialle mustan pitkän lampun, jonka päätä voi taivuttaa mihin suuntaan vain valoa tarvitseekin. hyvä valinta opiskelijalle. Sohvatyynyjä ja muuta pienempää sisustuskrääsää en ole vielä sen kummemmin miettinyt, tiedän kuitenkin haluavani yhden "korostusvärin" muuten mustavalko-harmaan sisutuksen keskelle. Vaaleankeltainen näyttäisi tällähetkellä mieluisimmalta väriltä ja todennäköisesti siihen päädynkin.
Mitä on koti ilman kynttilöitä? Huomaan saaneeni hyvän tekosyyn ostaa lisää kynttilöitä muuton lähestyttyä. Kaapista löytyy jos minkäkinlaista kynttilää tuoksulla ja ilman. Asunnossa on ikkunalaudat, johon ajattelin muiden tasojen lisäksi niitä sijoittaa. Haluan myös kasveja kotiini, joista lisää myöhemmin.  Vielä puuttuu olohuoneeseen tulevista kalusteista/sisustuksesta kello ja sisustustikkaat, joista en vielä ole aivan varma sijoitanko ne makuuhuoneeseen vai olohuoneeseen, aika näyttää.
Toistaiseksi visioni tulevasta omasta olohuoneesta näyttää jokseenkin tältä. Olen aivan innoissani päästessäni toteuttamaan pitkäaikaista unelmaani, sisustaa omaa kotia! Muuttoon on nyt jäljellä 28 päivää ja alan koko ajan tajuta pikkuhiljaa vähän paremmin, että oikeasti muutan pois täältä ja ihan oikeasti se on jo noin lähellä. Uskon kuitenkin että ymmärrän sen vasta kun huoneeni on tyhjä ja lähden täältä.

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti