Who I am?

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Oma koti II - makuuhuone


bedroom

bedroom by mmarialeksandra featuring a gray bedding

Moikka! Tätä kirjoittaessani muuttoon on 19 päivää. Muuttopäivä aikaistui kahdella päivällä ja muuttopäivä on nyt sitten 13.8. Makuuhuoneen huonekaluista puuttuu enää yöpöytä ja sisustustikkaat. Mikäli ne sinne sijoitan. Olen tähänasti nukkunut 90cm leveässä sängyssä ja nyt ensimmäisiä päätöksiä huonekalujen suhteen olivat se viime postauksessa mainitsemani divaanisohva ja nyt tämä 120cm leveä sänky. Löysin sopivan sängyn kotiinkuljetuksella Maskun kalustekaupasta. Seinälle halusin isohkon peilin hopean värisillä reunuksilla. Jyskissä oli yksi juuri sellainen peili puoleen hintaan, joten kävin sieltä sellaisen noutamassa. Kyseisen peilin paikka on vielä avoinna, koska asunnossa on hassusti kaksi ovea makuu- ja olohuoneen välissä, mikä hankaloittaa sisustusta. Sängyn viereen hommaan jostain valkoisen yöpöydän. Olen kierrellyt monia kauppoja etsien sitä täydellistä yöpöytää, mutta tuloksetta. En kuitenkaan ota stressiä asiasta, koska pärjään hetken ilmankin sitä ja ostan sen kun sopiva yksilö löytyy jostain. Edellisellä viikolla käydessäni Ikeassa äidin kanssa löysin valkoisen hyllyn, jonka päälle ajattelin laittaa sisustusesineitä ja kellon. Makuuhuoneessa on myös valmiina iso valkoinen kaapisto, jossa on viisi kaappiovea. Säilytystilan puutosta tuskin tulee siis olemaan kun asunnossa on myös pieni vaatehuone ja siivousvarasto sekä alhaalla oma varasto. Saan kaiken turhan, mitä en halua näkyvillä pitää piiloon -jes!
Makuuhuoneen matosta en ole vielä ihan varma laitanko siihen nykyisen huoneeni maton vai ostanko siihen myöhemmin jonkin erilaisen maton. Aika näyttää.
 Asunnossa on paljon ikkunoita, mutten ole edes jaksanut vielä miettiä mitään verhoja. Ehkä löydän verhot jostain kun olen siellä hetkisen asustellut. Ne eivät kuitenkaan kuulu ensimmäisenä pohdittaviin asioihin -haha. Muita myöhemmin tehtäviä ostoksia makuuhuoneeseen ovat kasvit ja jotain seinälle, mikäli vuokraisäntä sallii. Haluan ikkunalaudoille kynttilöiden lisäksi pieniä kasveja ja lattialle jonkun isomman kasvin. Tähänasti olen aina melkein onnistunut tappamaan kaikki kasvit ja kukkaset.. jopa kaktukset. Jos nyt sitten ne pysyisivät hengissä edes hetken, sillä koti tuntuu aika kolkolta ilman kasveja.
Värimaailma tulee makuuhuoneessa olemaan valkoinen ja harmaa. Pientä väriä voi sitten tuoda koristetyynyillä ja muilla pienillä sisustusasioilla jos siltä tuntuu. Näin vajaa kolme viikkoa ennen muuttoa alkaa koko ajan tajuamaan enemmän kuinka lähellä se jo on. Huone tyhjenee laatikoihin ja jätesäkkeihin ja autotalli alkaa täyttyä pahvibokseista ja muista muutosta muistuttavista asioista. Olen edelleen todella innoissani, mutta eilen illalla pieni pelko hiipi ajatuksiin. 500 kilometriä on kuitenkin todella pitkä matka Turussa oleviin rakkaisiin ihmisiin. Aamulla kuitenkin nämä ajatukset olivat jo poissa enkä enää miettinyt asiaa siltä kantilta. Onhan se haikeaa tottakai muuttaa pois vanhempien luota ja vielä noin kauas, mutta se kuuluu asiaan -haha. Pitää uskaltaa lähteä ja tarttua mahdollisuuksiin ja katsoa mitä ne tuovat tullessaan.

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti