Who I am?

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

"Opiskelupaikka myönnetty"

Moikka! Pitkin kevättä olen täällä päivitellyt ensin ylioppilaskirjoituksiin lukemisesta ja sitten VAKAVA-kokeeseen opiskelusta. Hain siis kevään yhteishaussa Savonlinnaan OKL:ään luokanopettajaksi ja lastentarhanopettajaksi. Selätin VAKAVA-kokeet ja pääsin jatkoon soveltuvuuskokeisiin molempiin hakukohteisiin. Soveltuvuuskokeissa rakastuin Savonlinnan kaupunkiin ja uskalsin jopa alkaa elätellä toiveita josko sinne pääsisi asumaan ja opiskelemaan. Haastatteluiden jälkeen olo oli aika helpottunut ja lähdin sieltä ihan hyvin fiiliksin kotiin. Kolmisen viikkoa odottelin tuloksia ja tämän viimeisen viikon aikana olen kuluttanut verkkotunnuksia oikein urakalla ja päivittänyt opintopolkua, jos tulokset olisivat tulleet. Ensin tulivat luokanopettajan tulokset. Olin varasijalla 22. Yhä odottelin vieläkin kuumeisemmin lastentarhanopettajan tuloksia. Aamulla luin VAKAVA 2015 facebook ryhmästä tulosten tulleen ja en ehtinyt siinä vaiheessa katsoa opintopolkua. Lähdin kauppaan ajamaan ja heti kun tulin kotiin syöksyin läppärille ja kirjauduin opintopolkuun. Siellä luki  "Opiskelupaikka myönnetty". Kyllä siinä onnenitku pääsi ja olo oli aivan epätodellinen! Otin paikan vastaan ja olen nyt sitten virallisesti lastentarhanopettajafuksi ja sisällä Itä-Suomen yliopistossa Savonlinnan kampuksessa. HULLUA!
Edessä nyt siis elokuussa muutto Savonlinnaan asumaan yksin. En tunne ketään sieltä päinkään Suomea, joka on vain hyvä asia mielestäni koska pääsen aloittamaan ihan oikeasti nyt elämän aivan eri tavalla kuin se olisi mahdollista ollut täällä Turussa. Olen aivan älyttömän onnellinen! Kaikki se työ, perslihasten kulutus ja paniikki on nyt ohi ja voin sanoa olevani ylpeä itsestäni! Ekalla sisään yliopistoon ja ovet auki toteuttamaan unelmia, tästä on hyvä jatkaa perjantain inssi-ajoon, jospa se ajokorttikin nyt sitten vihdoin sieltä mukaan tulisi!
Tulen päivittämään ahkerasti blogiin muutosta ja sen tuomista haasteista sekä myöhemmin uudesta kodista ja sen sisustuksesta sekä sen ideoimisesta. Muutto tietää myös muutosta blogin puolella. Tulen tekemään paljon enemmän ruokapostauksia ja kuvaaminen helpottuu sekä tulen aivan varmasti suunnittelemaan uuden kotini sisustusta tänne! Sitä siis tiedossa jatkossa, nyt vielä vähän paljon pretty little liarsia ennen kuin laitan silmät kiinni ja alan nukkua hymyssä suin, tää hymy ei ihan heti irtoa tältä naamalta!!

<3:M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti