Who I am?

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Muutto päivitystä



Moikka! Viime postauksesta onkin taas kymmenisen päivää aikaa ja stässä välissä on kyllä ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä. Sain perjantaina 3.7 ajokortin, JES! Olenkin sen jälkeen ajellut paljon autollani. Samana päivänä sain kämpän Savonlinnasta. Uusi kotini on 45 neliöinen parvekkeellinen kaksio Savonlinnan keskustassa. Yllä oleva kuva on siis osa uutta kotimaisemaani, huhhu. Matkaa asunnosta rantaan on parisen kymmentä metriä, joka suo aivan taivaalliset lenkkeilymahdollisuudet. Matkaa kampukselle on kolmisen kilometriä. Olen aivan innoissani asunnosta ja koko tästä suuresta muutoksesta! Niinkuin kaikessa, myös tässä on se kolikon kääntöpuoli. Välimatka perheeseen ja rakkaisiin ystäviin tulee olemaan melkeinpä 500 kilometriä. Uuteen kotikaupunkiin tulee muodostaa ja rakentaa uusi elämä, joka tulee olemaan aivan erilainen mitä tähänasti olen tottunut. Olen itseasiassa aika innoissani siitä, etten tunne yhtään ketään sieltä päinkään Suomea. Nyt minun on pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä pois omalta mukavuusalueeltani, jotta voisin elää elämää niinkuin haluan ja täysillä. Aika näyttää miten tulen onnistumaan. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, haha.

Tämän viikon keskiviikkona olin käsileikkauksessa ja olo on ollut sen jälkeen todella huono ja väsynyt. Leikkauksen jälkeen sairaalassa olin tosi huonovointinen ja tokkurainen koko päivän. Pääsin sieltä kotiin yöksi ja seuraavan päivän nukuinkin melkein kokonaan. Käsi särkee, joka paikka sattuu, en pysty syömään ja lääkityksen vahvuus tekee olosta tukalan. Kolmas päivä sujuikin jo hippasen paremmin ja pystyin jo syömäänkin jotain, joten olokin parani huomattavasti. Aamulla Askossa oli alkaneet alet ja äidin kanssa ajettiinkin sinne. Mukaan lähti  omaan kotiin ruokapöytään neljä valkoista tuolia. Matkalla kotiinpäin sainkin puhelimeeni viestin R-kioskilta, että H&M tilaamani paketti oli saapunut sinne. Tilasin home-osastolta kaikkea kivaa pientä sisustuskamaa. 



Tänään aloitin pakkaamaan jo pikkuhiljaa tavaroita muuttolaatikoihin ja sainkin kolme ensimmäistä laaatikkoa pakattua. Kauhulla katselin tätä tavaran määrää mitä huoneestani löytyy, päähäni muodostui kysymyksiä, " mitä teen tällä kaikella?" "pitääkö kaikki oikeasti ottaa mukaan, enhän mä tee näillä mitään?!". Kun käteni tästä vähän toipuu otankin projektiksi tyhjentää huonetta ihan urakalla ja heittää turhaa kamaa pois ihan rankalla kädellä. Aloitin projektia laittamalla facebookin lukiokirjakirppikselle myyntiin vanhoja lukiokirjoja niitä en ainakaan halua mukaani ottaa Savonlinnaan. 





Nyt suon itselleni pienen PLL-hetken itsetehdyn ruiskanapitsan kera -ah.


Ihanaa viikonloppua kaikille!

<3:M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti