Who I am?

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Last week

Moikka! Viime viikolla olenkin pysytellyt hiljaisempana täälä blogissa, siihen on kuitenkin syynsä. Lähdin maanantaina ajamaan kohti Savonlinnaa OKL:n ja LTO:n soveltuvuuskokeisiin Itä-Suomen  yliopistoon. Matkalla olin kolme päivää ja siihen sisältyikin kaikenlaista. Unohtelin syödä ja koko matkan ajan minulla oli enemmän tai vähemmän huono olo. Tiistaina aamulla olivatkin ensin lastentarhanopettajakoulutuksen soveltuvuuskokeet ja aamu alkoi minulla hotellihuoneen vessassa oksentaen. Pakotin itseni syömään ja pääsin sitten kampukselle haastatteluihin ja ryhmätehtävään. Yhtään viisaampana en lähtenyt liikkeelle seuraavanakaan päivänä OKL:n soveltuvuuskokeisiin. Aamuni alkoi samoin kuin edellinenkin, huonolla ololla. Päivän mittaan huono olo kuitenkin edes vähän helpotti, ja tuntui että haastattelu menikin itseasiassa jopa ihan hyvin. Soveltuvuuskokeiden jälkeen pääsinkin istumaan autoon kuudeksi tunniksi, joista ajoin puolet. Rakastuin Savonlinnaan kaupunkina ihan mielettömän paljon! Joka puolella, ihan mihin ikinä keksikään katsoa, näkyi vettä. Iltakävelyllä jo suunnittelinkin lenkkireittejä, mikäli paikan saisin ja sinne muuttaisin. Tulokset tulevat viimeistään 3.7 ja siihen asti nyt sitten jännätään, tuleeko eteen muutto yksin toiselle puolelle Suomea jättäen "kaiken" taakseen, vai jatkuuko elämä välivuodella. En itse edes tajua vielä, että on mahdollista että asun kahden kuukauden päästä yksin kuuden tunnin matkan päässä kotoa. Tuskin tulen tätä kunnolla ymmärtämäänkään ennenkuin se eteen sattuu, jos sattuu. Teen erillisen postauksen valmistautumisesta soveltuvuuskokeisiin tässä parin päivän sisällä.


1. Iltakävelyn auringonlasku. 2. Terhin kanssa mansikoilla ja smoothiella Prisman pihalla. 3. Food. 4. Rentoutumista mökkilaiturilla.


5.Savonlinnassa kävelyllä Olavinlinnan vieressä. 6. Savonlinnassa otetut ylioppilaskuvat. 7. Savonlinnassa menossa syömään äidin kanssa soveltuvuuskokeiden jälkeen. 8. Mansikoita Savonlinnassa laiturilla.


9. Brunaa, musiikkia ja John Greenia - ah! 10. Ajoin puolet matkasta Savonlinnaan. 11. ootd. 12. Yritin kovasti ruskettua mökillä ja saada edes vähän väriä pintaan..

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti