Who I am?

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Allergiaa

Moikka! Olen taas vähäsen tuhlannut rahaa ja ostanut muutamii juttuja, ja aattelin tehä näistä nyt sitten postauksen. Kävin eilen salin jälkeen länsikeskuksessa ja tarkoituksena oli hakea apteekista Zyrtec allergia lääkettä ja cittarista viinirypäleitä, mutta päädyin myös Seppälään, josta en yleensä vaatteitani osta kun en sieltä koskaan mitään sopivaa ja mukavaa oikeen löydä, muttä tällä kertaa löytyi.


Paita: Seppälä 16,95e
Korut: Seppälä 4.95e
Baby lips: Cittari 3.90e
Muki: Cittari 2.99e



Paidan hihat on osittain tällästä pitsiä. Tän voi kivasti yhdistää sinisiin tai vihreisiin farkkuihin tai shortseihin nyt kesällä. 

Tää muki on tosi kätevä ja kun on joku kiva juttu mistä sitä vettä tulis pitkin päivää juotua nii ehkä sitten sitä nestehukkaa ei tulisi näillä super kuumilla kesäpäivillä niin herkästi. Mulle on aina ollut vaikeeta jostain syystä juoda tarpeeksi ihan vettä ja mulla on ollut ns. ainainen nestehukka aiemmin ja siitä seurannut kaiken maailman oireita yms.. 


Baby lipsit on saapunut vihdoin Suomeen! Hakiessani viinirypäleitä cittarista silmiini osui Babylips hylly ja ihan pakkohan sieltä oli yksi ostaa.. Sielä oli joku 4-5 eri vaihtoehtoa, joista valitsin tän Pink Punch sävyn, joka tuo samalla vähän pinkkiä väriä huuliin. Näistä on hypetetty ihan älyttömän paljon ja en ois uskonu että nää Babylipsit on oikeesti näin hyviä huulirasvoja! Tälläisenä huulirasva-addiktina tuun kyllä varmasti hankkimaan noi kaikki sävyt jossain vaiheessa, aivan ihania!


OOTD
Paita, Seppälä
Toppi, Ginatricot
Vyö, H&M
Shortsit, Oneway
Koru, ?

Mulla ei oo koskaan aiempina vuosina ollut mitään siitepöly allergiaa, muita allergioita sit senkin edestä.. Tänä kesänä nyt tällä viikolla muhun iski kauhee allergia ja nenä ja kurkku tuntuu koko ajan olevan ihan tukossa ja silmät ja nenä kutiaa ihan jumalattoman paljon ja aivastelen koko ajan. Tuntuu kuitenkin ettei edes allergia lääkkeet auta tähän kunnolla ja öisin on kamalaa koittaa nukkua kun ei oikeen osaa hengittää kunnolla. Nyt alan ymmärtää ihmisii ketkä kärsii siitepöly allergioista ja ei sen takia kesällä oikeen ulkona viihdy haha. Onko teillä jollain paha siitepölyallergia ja jos on niin kertokaa mikä siihen auttaa?:)


<3:Maria




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti