Who I am?

torstai 17. heinäkuuta 2014

Helsinki

 Moikka! Tulin ihan nopeasti vaan vähän päivittelemään tänne blogin puolelle. Eilen päätettiin isän kanssa lähteä Helsinkiin, ja niimpä sinne sitten tuli lädettyä ja oltiin yötä Kalastajatorppa Helsingissä Hilton hotellissa. Oli kivaa tehdä tälläinen mini reissu isän kanssa kun ei me koskaan oikeen mitään kahdestaan tehdä. Aina kaikki ei mene ihan kuin elokuvissa. No ei tälläkään kertaa.. Nimittäin eilen illallisen jälkeen minulle iski pieni muotoinen vatsatauti ja se kesti yön yli ja tämänkin päivän on ollut koko päivän vielä huono olo, mutta kuitenkin paljon parempi mitä eilen illalla ja yöllä. Yllä otettu kuva on otettu ravintolan terassilta, näkymät olivat aivan ihanat ja matkaa merelle oli 20 metriä ruokapöydästämme. Oli niin rentouttavaa kuunnella meren kohinaa ja kaikessa rauhassa jutella isän kanssa kahden ja syödä hyvää ruokaa.



Tässä vielä muutamia kerääntyneitä ostoksia;
Body lotion Tokmannilta 50snt
Delia käsirasva Tokmannilta 50 snt
Lumene maskara Tokmannilta 4e
Lasipurkki jossa kynttilä ja rusetti 2e
Lasipurkki 1,5e
muovi kulho Etola 4.9e


Sain taas kynttilä kokoelmaani aivan ihanan ja suloisen sekä vähän erilaisen kynttilän. Kynttilät sekä erilaiset sisustus yksityiskohdat on kyllä aivan selkeesti mun suurin heikkous! Monille se heikkous on vaatteet, mulle nämä juttuset. Koitan ajatella rahan menoa näihin positiivisella kannalla, että kun muutan vuoden päästä omilleni, niin mulla on sitten jo valmiina kaikkea kivaa yksityiskohtaa kämppään eikä kaikkea tarvitse ostaa kerralla ja niin rahaakin kuluu erissä eikä kaikki kerralla haha. 
Tällä kertaa tuli nyt lyhyt ja sekava postaus mutta laitetaan tähän huonon olon ja väsymyksen piikkiin.. heh.

<3:Maria

2 kommenttia:

  1. Sulla on todella ihania ja raikkaita kuvia, mutta ne voisi laittaa vähän suurempina blogiin, jotta kuvat pääsisi paremmin oikeuksiinsa :) Oot myös hurjan nätti!

    VastaaPoista
  2. voi kiitti!:) Tosi kiva saada rakentavaa palautetta!

    VastaaPoista