Who I am?

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Happiness!

Moikka taas pitkästä aikaa ja hyvää maanantaita kaikille! Toivottavasti teille kaikille kuuluu oikeen hyvää ja ootte alottanut heinäkuun kivasti! Pitkästä aikaa voin  täysin rehellisesti sanoa, että mulle kuuluu oikeasti hyvää. Olen saanut aika hajalla ollutta elämääni taas raiteilleen. Olihan jo aikakin.. En oo nyt noin viikkoon postannut kun ei oo ollut mitään sellasta "kiinnostavampaa" postaamista. Olen viettänyt paljon aikaa kirjastossa kirjotuksiin lukien ja olen yrittänyt unohtaa stressin ja nauttia joka hetkestä. 

Tämä on viimeinen kesä kun koko perhe on "koossa", vuoden päästä kesällä veljeni on armeijassa ja minä muutan todennäköisesti omilleni vuoden päästä lukion päätyttyä. Tästä syystä olemmekin viettäneet tavallista enemmän aikaa perheen kesken kaikkea mahdollista tehden ja nauttien viimeisestä kesästä "kun lapset vielä kotona asuvat"- lainaten äitini sanoja.

Tänään aamulla lähdin ajotunnille ja ajoin ensimmäistä kertaa moottoritiellä, siistiä!! tämän jälkeen lähdin kirjastoon, tai siis minun piti lähteä lukemaan..

OOTD;
toppi BikBok
vyö H&M
shortsit Oneway
aurinkolasit Glitter



Tosiaan tarkoitus oli mennä lukemaan ruotsia kirjastoon. Indiskassa oli alennukset, joten päätin ihan vain nopeasti käydä katselemassa ennen lukemista. Päädyin ostamaan beigen värisiä kynttilöitä 2kpl . Isomman ja pienemmän kynttilän, jotka molemmat maksoivat 4.95€. 
Sitten päätin lähteä kirjastoon.. Päädyin kuitenkin H&M Home osastolle ja löysin aivan ihanan tuikku-kupin! hintaa oli  vain 1.99€, joten pakkohan se oli mukaan saada! Mukaan tarttui myön vielä yksi kynttilä, tällä kertaa valkoinen, joka oli sievässä lasipurkissa, 4.95€. Kuljin vielä tyynyliina hyllyn läpi kassalle mentäessä. Ostin tuon " Do what you love" - tyynyliinan joka oli puoleen hintaan eli 5€.
Tunnin shoppailun jälkeen löysin itseni kirjastosta nenä kiinni ruotsin kirjassa.
Aikani siinä luettuani poikkesin tokmannille hakemaan nuo aivan ihanat tähtikuvioiset lakanat! olin katsonut näitä jo aiemmin, mutta silloin ne maksoivat 30€ ja nyt vain 10€ joten en kahta kertaa miettinyt ostanko vai enkö.


Sänkyni sai uutta näköä ylleen ja virkisti kyllä huoneen ilmettä mielestäni kivasti!

Rakastan kynttilöitä!


Toivotan nyt kaikille oikein hyvää viikon jatkoa ja nauttikaa lämpimistä keleistä kun ne vihdoin tänne saapuivat!;)

<3: Maria





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti