Who I am?

torstai 18. joulukuuta 2014

Little accident

Moikka! Pahoittelen pientä hiljaisuutta. Siihen on kuitenkin syynsä, sillä jäin tiistaina auton alle kun olin menossa prismaan. En tästä sen enempää halua kertoa, mutta sen verran avaan tapahtumaa, että minulla on nyt käsi sievässä pinkissä paketissa jonkin aikaa, joten kaikki pitää hoitua yhdellä kädellä. Myös postaaminen, joten blogin puolella tulee olemaan normaalia hiljaisempaa siihen asti kun tuo käsi tulee siihen kuntoon, että sillä voi jotakin tehdä. Kouluun en tänään mennyt kun on koko ajan ihan hirmu huono olo ja järkyttävä päänsärky tapahtuman seurauksena. Onneksi huomisen jälkeen alkaa joululoma ja voi levätä ja toipua rauhassa. Keräsin taas muutamia kuvia kännykästä kollaaseiksi mun arjesta.


1. Ajotunnilla ennen auton käynnistystä. 2. Käsi paketissa. ( onneksi edes väri piristää;)) 3. Teoriakoe läpäisty!  4. Ihanat jouluvalot sängynpäädyssä.


1. Selän magneettikuvan jälkeen sairaala NEO:ssa. 2. Baan Thai:n alkukeitto - nam! 3. Ihanan Terhin kanssa ostamassa Terhille ylioppilaslakkia.  4. Tps- pelissä viime viikolla.


1. Löysin ihanan ruutupaidan, en osannut päättää ostanko tuon vai vaalean version kyseisestä mallista, joten en ottanut VIELÄ kumpaakaan. 2. Smoothiella Terhin kanssa. 3. <3 4. Päivä onnettomuuden jälkeen. 

<3:M

2 kommenttia: