Who I am?

tiistai 20. tammikuuta 2015

New hair!


Moikka! Oon jo jonkun aikaa miettinyt, että haluun lyhyemmäksi hiukset ja teinkin viimeksi tästä hiuskriisiksi muodostuneesta pähkäilystä postauksen. Monet mun kaverit sanoi että kannattaa leikata ja joku kommentoikin sen puolesta. Varasin ajan hiushuone Millenniumiin. Astelin sisään kampaamoon pitkin hiuksin, pois lähdin lyhyin hiuksin. Niistä lähti yli 20 senttiä pois! HUI. 





Hiukset olivat latvoista huonossa kunnossa, minkä kuvakin näyttää. Ne olivat tosi pitkät ja oli niitä monisen monta vuotta kasvatettukin. Olihan se jo aikakin vaihtaa tyyli pitkistä lyhyisiin!



Kauhistuin sitä hiuskarvan määrää kampaamonlattialla ja kun laitoin takkia päälle niin hiukset tuntui loppuvan kesken. Kuitenkin tykkään tästä uudesta lyhyestä tukasta. Nää jakaa varmasti mielipiteitä, mutta olkoon kuka mitä mieltä tahansa niin mä tykkään. Vaihtelu virkistää ja takashan ne kasvaa! Nyt voi pitää taas huivia pelkäämättä sen sotkevan hiuksia kauheeseen takkuun, ah ihanaa! Hiukset on erilaiset, mutta tähän tottuu.

 Mitä mieltä olette?

<3:M

4 kommenttia: