Who I am?

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Siveltimiä


Moikka! Niin se viikonloppu taas vaan hurahti ja ollaankin jo sunnuntai-illassa. Toivottavasti ootte viettäneet rentouttavan viikonlopun! Yllä olevassa kollaasissa on oikeaastaan tiivistettynä mun viikonloppu. Lukemista, lukemista ja vielä vähän lisää lukemista. Huomenna starttaa lukion viimeinen koulupäivä - time flies! 


Olin ensimmäisenä iltana tukanleikkuun jälkeen ihan kauhuissani. Aluksi tykkäsin, sitten eh tykännyt yhtän ja itkin mitä olinkaan mennyt tekemään.. Nyt oon jo tottunut tähän lyhyeeseen versioon ja tää on niin helppohoitonen kun vertaa niihin vanhoihin pitkiin hiuksiin! Hiuksilla ei mene enää aamuun asti kuivua ja ne saa laitettua paremmin "muotoon" kun ne ei paina niin paljon -hah.


Mitä käy kun päätän alkaa säästää rahaa ja sanon itselleni, että nyt ei sitä rahaa enää käytetä vähään aikaan.. Eteen tupsahtaa sivellinsetti, jota oon etsinyt ja pakkohan se oli ottaa mukaan. 

Poskipunasivellin / puuterisivellin / meikkivoidesivellin / peitevärisivellin / luomivärisivellin / rajaussivellin / häivytyssivellin




Hyvää viikonalkua kaikille ihanille lukijoille ja kaikille lukiolaisille tsemppiä koeviikkoon! Palailen luultavasti huomenissa ruokapostauksen merkeissä.

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti