Who I am?

torstai 10. syyskuuta 2015

Sekavaa selostusta

Moikka! Taas pitemmän hiljaisuuden jälkeen teen pikaisen "olen hengissä"postauksen. Aloitin opiskelun Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampuksella viime tiistaina. Opiskelen siis kasvatustiedettä, eli musta tulee lastentarhanopettaja. Koulun alettua on ollut aivan älytön kiire koko ajan johonkin suuntaan ja aikaa ei yksinkertaisesti vaan ole ollut kirjoitella blogiin. Päivät ovat menneet kampuksella ja kaikenmaailman fuksitapahtumissa. Tähän asti tämä opiselu-elämän alku on ollut aivan huikea. Upeita uusia ihmisiä ja yhteisiä hetkiä on mahtunut paljon viimeiseen viikkoon ja odotankin ihan innolla tulevaa!

Meillä oli eilen fuksiaiset ja opiskelukauden avajaisbileet. Koko päivä oli ihan mahtava kokemus, jonka kruunasi fuksimestaruus kaupunkisuunnistuksessa, jes!! Ilta jatkui parin pikku mutkan kautta Coloon ja sieltä kotiin nukkumaan. On ihan uskomatonta millainen yhteishenki ehtii kehittyä viikossa vielä sitä ennen täysin tuntemattomien ihmisten välille!

Nytkun kaikenmaailman alkuhäsläykset ja tapahtumat alkavat olla takanapäin tulee varmasti taas aikaa blogillekin ja salilla käyntiin. Savonlinnaan avattiin parisen päivää sitten uusi sali, Easyfit Savonlinna. Hommasin sinne salikortin ja tarkoitus olisi taas saada se treenaaminen osaksi arkea ja vähän sen avulla taas rentoutua ja saada muokattua ajatusmaailmaa. Yksi ehkä maailman sekavimmista postauksista, mutta eipä oikein muuta nyt voi odottaakaan 39 asteen kuumeessa ja puoli kahden aikaan yöllä..

Joku oli viime postauksen kommenteissa toivonut postausta mitä syön päivässä. Arkipäivinä syön kampuksella, joten viikonlopulla voisin tätä toteutellakin. Palaankin tänne seuraavaksi sen merkeissä. Nauttikaa alkaneesta syksystä ja kaikki kirjoituksiin lukevat, tsemppiä!!

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti