Who I am?

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Viikonloppu höpinää


Moikka! On taas sunnuntai ilta ja viikonloppu on taas kyllä mennyt ihan yhdessä hujauksessa. Viime viikonloppuna tein pikavisiitin Turkuun ja sen jälkeen aika onkin kulunut ihan älyttömän nopeasti. Koko ajan päällä oleva kiire hoitaa kyllä sen, ettei ainakaan aika tule pitkäksi. Varjopuolena toki se, ettei aikaa jää oikein mihinkään muuhun. Nyt kuitenkin kiireen pitäisi vähän hellittää ja ehdin taas päivittämään tännekin. 


Lähes kaikki uudet ystäväni täältä ovat nyt viikonlopun olleet omissa kotikaupungeissaan, olen siis ollut yksin koko viikonlopun. Käväisin eilen kävelemässä kun ulkona oli ihana ilmakin ja samalla yritin estää mökkihöperöitymistä. En vaan pääse yli siitä kuinka kaunis kaupunki Savonlinna on! Ensimmäisinä päivinä kun täällä asuin antenninkorjaaja sanoi minulle "kyllä sie viel tähä noppeesti kyllästyt". Epäilen.





Kävelin vieressä olevaan saareen, Sulosaareen ja kiertelin siellä aikani rauhallisessa luonnossa sorsien ja oravien ympäröimänä. Nyt siihen on jo tottunut, mutta aluksi mua huvitti kävellä tuossa kotikadulla kun siellä saa oikeasti väistellä sorsia. Sorsat maleksii keskellä kävelykatua ja ne ei siitä liiku, jos et katso niin päälle kävelet. Ne ei väistä. 


Huomenna onkin taas kiireinen päivä. Neljään kampuksella, josta meen bodypumppiin suoraan. Jumpan jälkeen menenkin taas valmentamaan ja oon vasta illalla kotosalla. Nyt menen ottamaan kesäkurpitsat pois uunista ja rupian niitä syömään, ihanaa viikon alkua kaikille!

<3:M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti