Who I am?

perjantai 24. lokakuuta 2014

Pieni käsi iso kapula

Moikka! Puhelimeni hajosi töissä ollessani 3 päivää sitten, joten olin uuden puhelimen tarpeessa. Minulla on synttärit neljän päivän pästä ja sain tämän kännykän etukäteen synttärilahjaksi isältä. Koulun jälkeen ajoin ajotunnilla Giganttiin ja olin jo päättänyt valmiiksi minkä luurin sieltä haluan, mutta totesin sen kyseisen mallin liian rikkoutumis herkäksi ja sitten huomasin, että tämä LG G3 S oli viikkotarjouksessa 295e ja enää oli päätettävä väri. Päädyin valkoiseen. Tähän asti olen enemmän kuin tyytyväinen tähän puhelimeen kunhan vielä opin kaikki kikat ja saan ladattua kaikki tarvittavat sovellukset uskoisin tästä tulevan erittäin hyvä ystävä kanssani!

Kävin myös eilen töiden jälkeen Wiklundilla, jossa oli menossa joku suuri hiustuotteiden alennus. Mukaani tarttui Cutrin Professional hopea hoitoaine ( 11e) sekä Peach Kiss BabyLips huulirasva (3.90e)

Puhelimen laatikko sisälsi tälläisen varustuksen:



Kännykän lukitusnäppäin sekä volume napit ovat keskellä takakuorta joka kyllä aluksi vaatii totuttelua- hah. Toinen totuttelua vaativa asia on puhelimen koko. Minulla oli ennen Iphone 4 jonka näyttö on 3,5 tuumainen ja nyt tämän uuden luurin näyttö on 5 tuumainen.  En voi enään kännykkääkäyttää yhdellä kädellä kun eivät sormet ylety haha.



Äitini toiminimi NiWa-tekstiili valmistaa lämpöisiä ja ihanan pehmeitä töppösiä, sain äidiltä töppöset näille kylmille syksyisille ilmoille- ah rakkautta!


Nyt taidan katsoa jonkin hyvän leffan teen ja suklaan kera. Aamulla lähden koulutukseen ja sen jälkeen menen suoraan töihin. Rankka päivä tiedossa siis eli ajoissa nukkumaan vaikka perjantai onkin.


Hyvää viikonloppua kaikille!

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti