Who I am?

perjantai 3. lokakuuta 2014

H&M tilaus

Moikka! Tilasin vähän yli viikko sitten H&M:ltä netistä vähän juttuja. Nettikaupassa on aina paljon ihania vaatteita alennetulla hinnalla ja tilasin nämäkin kaikki alesta. Koko paketti maksoi postikuluineen kaikkineen 32€. 
Se saapui R-kioskille tämän näköisenä.

Bikiniliivi: 5€
Sininen mekko: 5€
Raidallinen mekko: 6€
Laukku 8€


Tykkään ihan älyttömästi tästä mekosta! Harmi vaan,että kesä meni jo ja seuraavan kerran tätä ihanuutta pääsen käyttämään ensi kesänä. Selässä oli kiva yksityiskohta tuo olkainten kiinnitys mekanismi.




Tarvitsin uuden laukun minne mahtuu luistimet ja kaikki mitä muuta valmentaessa tarviin kun vanhan kanssa sai aina taistella että meneekö se kiinni vai ei.. Tähän mahtuu!
Noi kuvassa olevat lusikat ei suinkaan ollut H&M:stä-haha. Käytiin Terhin kanssa thaimaalaisessa eilen syömässä ja sielä syötiin keittoa tollasilla ihanilla lusikoilla, ja halusin itellekin tollaset. Onneksi Stockmannilla oli halpoja tollaisia, vain 1€/kpl! oisin halunnut sellaisia jossa oli sinisä kuviota, mutta ne ois maksanut kappale yhtä paljon kun noi kaikki yhteensä joten tyydyin näihin ja onhan nääkin ihan supersöpöjä!


Tästä mekosta tykkäsin kans tosi paljon, mutta mua vähän häiritsee kuinka lyhyt se on.. Kesällä se menee kyllä ihan varmasti rannalla ja farkkushortsienkin kanssa. Tykkäsin tosi paljon tosta kankaasta ja tosta naru-yksityiskohdasta tossa edessä.

Nyt lähden töihin. Mulla onkin töitä koko viikonlopun alkaa tunnin päästä ja loppuu illalla kasin aikaan. Huomenna aamulla suuntaan varissuolle valmentaman kahdeksasta eteempäin ja sen jälkeen menen posti-työhön, joka päättyy kasin aikoihin eli koko päivä töitä. Sunnuntaina aamulla valmennuksen jälkeen saan onneksi levätä loppupäivän!

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti