Who I am?

torstai 20. marraskuuta 2014

Dress and lipsticks


Moikka! Päätin nyt pikaisesti ennen töitä tulla päivittämään tänne blogiin parit kuvat. Veljeni nimittäin pääsee ylioppilaaksi 5.12 ja halusin ostaa juhliin jonkun kivan mekon, joka ei olisi kesäinen, mutta silti juhlava. Löysin H&M:ltä aivan ihanan punaisen mekon pitsi yläosalla. Kipitin sovituskoppiin mekko kainalossa ja päätin heti sen päälleni kiskaistua "tämä se on". Hintaakin oli 39.90e joka ei paljon mekosta ole joten en sen enempää miettinyt kun kassalle menin. Tykkäsin erityisesti tästä yläosasta! ( väri näyttää oranssihtavalle, mutta mekko on kirkkaan punainen)

Aattelin yhdistää juhliin mekon kanssa kultaisen korun, mustat korkkarit,punaisen huulipunan ja kultaisen värisiä rannekoruja.


Täytyyhän punaisen mekon kanssa olla kirkkaanpunainen huulipuna. Tänän huonosti menneen englannin kokeen jälkee kävin Sokos Wiklundilla ja löysin muutaman ihanan huulituotteen taas lisää kokoelmaan. Jotenkin musta tuntuu, että huulipuna on nykyyän mun meikissä yhtä tärkeä osa kuin ripsiväri. Ennen on oo tykännyt käyttää huulissa väriä, mutta nykyään on jotenkin "alaston" olo jos lähden meikattuna johonkin ja olen jättänyt huulet ilman väriä. Tykkään paljon vaaleista ja näteistä sävyistä, mutta joskus on vaan sellanen päivä kun on sellanen tumman huulipunan fiilis - haha. En tykkää yhtään siitä tunteesta kun huulista lähtee väri muutaman tunnin jälkeen meikkauksesta tai jos huulet jää meikkaamisen jälkeen tahmaisiksi. Oon pyrkinyt ostamaan mattasävyjä juurikin siitä syystä ettei huulet jäisi tahmaisiksi. Ainoa huono puoli on vaan, että huulet kuivuu todella paljon kun käyttää mattahuulipunia ja myös rohtuu siten helpommin. Hassua miten tälläisellä huulirasva-addiktillakin kuivuu huulet haha.



1.Rimmel moisture renev lipstick - sävy - 510 Mayfair red lady

2. Gosh lip marker - sävy - 005 Soft rose

3.We Care Icon magnetic lips - sävy - 5 True red


Huomenna on viimeinen koeviikon koe, jonka jälkeen menen valmentamaan ja sen jälkeen viettämään iltaa ihanan ystävän Iidan kanssa. Palailen tänne viikonloppuna, hyvää loppuviikkoa kaikille ja tsemppiä kaikille koeviikon kanssa taisteleville!

<3:M

2 kommenttia:

  1. Instagram kuvista päätellen sulla on niin pieni ylähuuli, että räikeä huulipuna ei sovi sinulle. Kosmetologiopiskelijana suosittelen sinulle värillisiä huulikiiltoja tai neutraalimpaa huulipunaa! Huulten rajauskynällä pystyy myös suurentaa ylähuulta, kannattaa kokeilla. Hyviä joulun odotuksia sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Joo kiitti vinkistä! Huomasin kans tota huulipunaa testatessa, et se näyttää vähän hassulle kun tosiaan se ylähuuli on niin pieni. Pidän muutenkin neutraaleista väreistä ja sellaisista "hempeemmistä" sävyistä. Täytyy jotain koittaa keksiä ton mekon kanssa sopivaa, mutta kuitenkin jotain neutraalimpaa, Kiitti sulle ja hyvää jouun odotusta sinulle myös!:)

    VastaaPoista