Who I am?

maanantai 17. marraskuuta 2014

Examweek is coming - I´m not ready


Moikka! Toivottavasti teidänkin viikko on alkanut kivasti! Moni on tänään saanut tietää syksyn ylioppilaskirjoitusten tuloksia. En niistä sen enempää puhu, mutta toivon, että te, jotka ovat niitä tänään kuulleet ovat saaneet positiivisia onnistumisen iloja! 


 Otin ensi kertaa tänä syksynä Uggit pois varastosta ja lampsinkin heti ne jalassa kauppaan.  Alan pikkuhiljaa valmistautua talven tuloon. Onhan kohta joulukin ovella. Olen jouluihminen, mutta turhan aikainen jouluhössötys on toki ärsyttävää intoilua. Pari päivää sitten tulin kotiin koulusta ja koira oli pureskellut postiluukkuun kolahtaneen joulukalenterin pieneksi silpuksi. Ilmiselvä antijoulukoira - hah.

Kauppaan lähtiessäni otin kameran mukaan ja räpsin muutamia kuvia kauniista luonnosta. Yöllä ja aamullakin vielä oli pakkasta ja jääkiteiden sulettua kasveja koristivat kauniit vesipisarat.


Muutaman päivän päästä alkaakin taas koeviikko ja mulla on vielä hirmusti lukeimista ennen sitä. Aina suunnittelen alottavani lukemaan ajoissa ettei mitään jäisi siihen viimeiseen iltaan, mutta pahasti näin näyttäisi taas käyvän.. Tässä jaksossa ei meinaan ole koulu oikein maittanut ja sen kyllä huomaa kun lukee näitä tekstejä. Monet ihan hepreaa. Jätän kuitenkin selitykset tähä ja menen laittamaan lukulasit päähäni ja nenän kohti kirjoja ihanien lukuruokien seurassa.

 Tsemppiä koeviikkoon kaikille, joilla sellainen nyt kohta starttaa!

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti