Who I am?

perjantai 13. helmikuuta 2015

TJ0


Moikka! Se oli siinä. TJ0, ei enää päivääkään koulua. Tuntuu aivan älyttömän oudolta, mutta olo on niin helpottunut. Välillä tulee mietittyä ja ehkä kaduttuakin lukioon lähtemistä, mutta eilinen penkkaripäivä oli aivan huippu! Päivä alkoi perinteisellä naamojen suttauksella ja nuorempien lukiolaisten "nöyryytyksellä". Päivä eteni todella nopeasti ja yhtäkkiä oltiin jo rekassa. En osaa kuvailla sitä fiilistä, mikä rekkojen lähdettyä valtasi mielen. Niinkuin rekan lakanakin sanoo " started from the bottom now we here". 

Koulu loppui, mitä nyt? Nyt alkoi lukuloma. Minulla seuraavat kirjoitukset ovatkin 9.3, 11.3 ja 13.3 on viimeinen kirjoituspäivä. Eli tämä tarkoittaa sitä, että vietän seuraavan tasan kuukauden visusti nenä kiinni kirjassa (ainakin yritän). Tuntuu,että motivaatiota lukemiseen löytyy, mutta se kynnys avata kirja on usein liian suuri. Aloittaminenhan on aina se hankalin osa? Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja yritän lukea mahdollisimman paljon. En halua olla kesällä se, joka ei saanut opiskelupaikkaa, koska ei vaan älynnyt jaksaa lukea riittävästi. Tämä on niin pieni siivu elämästä, että se pitää jaksaa lukea läpi. Tsemppiä abit!




Toivottavasti kaikilla oli mukavat penkkarit ja niiden jatkot sujuivat suuremmitta ongelmitta. Ihania wanhoja kaikille, jotka ne tanssivat!

<3:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti