Who I am?

perjantai 13. maaliskuuta 2015

LIVE well, LAUGH often, LOVE much


Moikka! Nyt on kaikki ylioppilaskirjoitukset kirjoitettu! Tällä viikolla onkin sitten tullut 15 tuntia istuttua salissa ja kirjoitettua, huhhuh! Luojan kiitos se on nyt ohi! Tuntuu, että stressin määrä romahti alas samantien kun olin eglannin yo-kokeen tarkistanut ja lähdin sitä viemään valvojalle. En osaa sanoin kuvailla sitä fiilistä kun lähdin salista, viimeinenkin yo-kirjoitus on nyt ohi. 

Parisen päivää sitten heräsin aamulla aikaisin ja mentiin Emilian kanssa vähän kiertelemään länsikeskusta ja kahville. Mukaan tarttui muutamia "oma koti juttuja".  Löysinkin eilen siivottuani tavaroille jo paikat siivotusta huoneesta. 




Mulla ei oo varmaan koskaan ollut tälläistä tilannetta, että mulla ei oo yhden yhtäkään vaatetta tai kosmetiikkatuotteita ostoslistalla. Koko ostoslista on täynnä pieniä ja vähän isompiakin asioita omaan kotiin. Ja jos joku ihmettelee niin ei, en ole nyt muuttamassa mihinkään. Haluun ostaa pienet sisustusjutut ja muut tarpeelliset asiat, mitä etukäteen vaan voi niin etukäteen. Käytän mielummin niihin rahaa pitemmällä aikavälillä, kuin kaiken kerralla. Tää on kyllä vähän paha nyt kun nään kaupassa jonkun kivan sisustusjutun tai muun, niin tulee ostettua ehkä vähän "turhaakin" hömppää sitten niiden kattiloiden ja haarukoiden sijasta. 


Keväistä viikonloppua kaikille!

<3:M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti