Who I am?

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Selvittelyä ja blogitaukoa


Moikka! Oon ollut taas blogin puolella hetken hiljaisempi. Oon ollut viime viikon ajan tosi ahdistunut ja stressin taso on ollut tosi korkealla. Miksi? Avaan vähän lähitulevaisuutta. Ensi viikolla on kolmet kirjoitukset, jonka jälkeen ovatkin sitten ylioppilaskirjoitukset ohi minun osaltani -huhhuh! Heti sen perään minut kärrätään leikkauspöydälle tämän käden kanssa. Leikkauksen jälkeen mulla on käsi kuukauden verran kipsissä ja se tottakai taas rajoittaa elämistä ja olemista. Viikko tämän jälkeen on itsenäisen historian kurssin koe ja tehtävien palautus. Tämän jälkeen voin huokaista helpotuksesta, lukio on suoritettu. mikäli kirjoitukset läpi menevät.
 27.3 pitäisi okl:n pääsykoekirjan, eli VAKAVA-kirjan ilmestyä postiluukusta. Tästä alkaa viiden viikon jakso, joka sisältää lähinnä pelkkää lukemista. En halua olla heinäkuussa se, joka jää ilman opiskelupaikkaa ja joutuu väkisin pitämään välivuoden. Teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää. Pääsykoe on 5.5 ja tämä onkin päivämäärä, mitä monesta syystä odotan aivan älyttömästi. Silloin on kaikki aherrus ja puurtaminen taas hetkeksi ohi -huh vihdoin! Silloin pitäisi ainakin kalenterin mukaan alkaa kesä! Ja viimeisenä syynä, pystyn taas vihdoin jatkamaa autokoulua puolen vuoden pakollisen tauon jälkeen. jospa se kortti sieltä nyt sitten tulisi..


Aion pitää nyt blogissa pienimuotoisen tauon siihen asti, että kirjoitukset ovat ohi ensi perjantaina. 

Paljon jaksamista ja tsemppiä kirjoituksiin kaikille abeille ja niille kakkosille, jotka aloittavat jo yokirjoitustaipaleensa!

<3:M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti